You are here

Acasa

Peste cu legume inabusite

Peste cu legume inabusite

2 pesti (orice fel de peste inghetat sau proaspat)
1-2 morcovi
1 ardei gras
3 cepe verzi (sau praz)
30 gr unt
sare, piper

Se pregateste pestele (orice fel de peste) pentru gatit, se taie in 3-4 bucati (cu tot cu oase).
Se ia o oala, de dorit sa nu fie inalta, si se tapeteaza interiorul si peretii cu unt.
Se aranjeaza pestele, bucata langa bucata, fara a se suprapune, adaugati legumele taiate felii subtiri, pe lungime, firele de ceapa se lasa intregi, sare si piper dupa gust.
Se acopera oala si se pune pe aragaz la foc foarte slab, timp de 30 min. (nu se adauga apa deloc, pestele si legumele lasa suficienta apa)

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter