You are here

Acasa

Peste la cuptor cu ciuperci

Pestii sa fie curatati si de preferinta fara oase. Se spala, se sareaza, se da prin malai sau prin pesmet cu mirodenii. Se pune ulei de masline in tava si pestii se rumenesc pe ambele parti in cuptor la foc maxim de tare pe gratarul de jos. Cand sunt gata pestii se pun pe un platou.

Separat ciupercutele se spala, sunt taiate felii groase si se rumenesc in tigaie sub capac, cu un pic de ulei de masline. La scurt timp ciupercutele vor lasa zeama, acea zeama o turnati intr-un castron si lasati sa se raceasc. Peste ciupercute mai adaugati ulei si le rumenit bine. Cand sunt gata ele sunt turnate pe peste.

Mujdeiul: intr-un castron pisati cateva bucati de usturoi,un pic de sare,un pic de apa. Aceasta compozitie se toarna peste zeama de ciupercute.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter