You are here

Acasa » Blogs » pescarul's blog

Peste la cuptor cu condimente orientale

Peste la cuptor cu condimente orientale

Ingrediente pentru doua portii:
500 g file de peste alb, fara piele, am folosit salau de Nil congelat
2 cepe mari
un grante de usturoi
1/2 lingurita de turmeric
o lingurita de coriandru macinat
o lingurita de curry (am folosit curry madras)
2 lamai uscate zdrobite (in lipsa puteti folosi zeama de la o lamaie intreaga pe care o adaugati la sfarsitul gatirii)
cateva fire de sofran infuzat intr-o cescuta de apa fierbinte 5 minute
Optional, daca aveti (se gasesc la Ki-life la Piata Amzei sau pe internet la magazinul de condimente) :
o lingura de frunze de curry uscate
o lingura de lemon grass uscat
800ml apa

Se taie ceapa feliute subtiri, se adauga intr-o tava adanca impreuna cu pestele si toate condimentele. Se acopera cu apa si se baga la cuptor pana cand apa scade la jumatate si pestele este gatit. Data viitoare o sa pun mai multa apa pentru ca zeama este delicioasa.

Mod de servire: 
Serviti alaturi de orez basmati sau orez integral.
Voteaza reteta: 
No votes yet
Anunturi: 

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter