You are here

Acasa

Peste la cuptor cu sos combinat

1 kg de peste (salau, crap, somon),
50 g unt sau 50 ml untdelemn,
zeama de la jumatate de lamaie,
sare,
putin piper pisat,
patrunjel verde tocat.

Pentru sos:
doua lingurite de zeama de lamaie,
doua-trei linguri de untdelemn,
o lingurita de ceapa tocata marunt,
un castravete tocat marunt,
sare,
otet de vin si mustar, dupa gust.

Se curata pestele, se sareaza si i se pune si putin piper (la copiii mai mari). Se lasa sa stea o ora. Apoi se asaza intr-o tava cu ulei si se baga la cuptor.
Se stropeste mereu pe deasupra cu uleiul din tava. Dupa ce este fript, se stropeste cu zeama de lamaie si se mai lasa in cuptor cateva minute, apoi se scoate pe farfuria de servit. Se prepara un sos, amestecand cantitatile de mai sus.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter