Retete Creveti

-Creveti Newbourg
-Creveti Po'Boy
-Creveti Costa di Mare
-Creveti gratinati
-Creveti si midii gratinate
-Creveti prajiti in aluat
-Creveti prajiti cu sos de portocala
-Creveti prajiti in wok cu ghimbir, lemongrass si praz
-Creveti la cuptor cu sos picant
-Creveti cu scoici si orez
-Creveti cu scoici si orez
-Creveti cu sos dulce-acrisor
-Creveti cu ananas cu sos dulce-acrisor
-Creveti cu pepene galben
-Creveti cu usturoi si brandy
-Creveti cu legume asiatice si turtite din orez
-Creveti cu 3 sosuri
-Creveti cu sparanghel si parmezan
-Creveti cu crema de conopida
-Creveti cu ciuperci si cus cus
-Creveti cu tofu spanac lamaie si sos de soia
-Creveti cu sos de lamaie, cu parmezan si usturoi
-Creveti cu orez
-Creveti cu sparanghel si ciuperci sote
-Creveti cu usturoi si smantana
-Creveti cu usturoi
-Creveti cu paste si dovlecel
-Creveti cu paste si susan
-Creveti cu taitei la tigaie si sos de smantana
-Creveti cu sos
-Creveti cu sos de tomate si branza feta
-Creveti la cuptor cu tomatillos
-Creveti in 3 culori
-Creveti in crusta de susan
-Creveti in sos de vin aromat
-Creveti in sos de curry si lapte de cocos
-Creveti in sos iute cu pudra de chili si ulei de porumb
-Creveti picanti cu sos de tomate si sos Worchester
-Creveti picanti in ulei de masline cu usturoi
-Creveti picanti la gratar in stil tailandez
-Crevetii picanti cu orez
-Creveti marinati cu lamaie si usturoi
-Creveti marinati la gratar
-Creveti decorticati cu usturoi
-Creveti in crusta de cocos cu orez si sparanghel
-Creveti si calamari cu vin si usturoi
-Creveti saganaki
-Creveti pane cu mazare
-Creveti pe pat de somon
-Creveti, tofu si salata de legume murate
-Conopida cu sos de maioneza si creveti
-Salata calda de creveti
-Salata de creveti, crabi si fenicul
-Salate cu creveti
-Salata de sparanghel cu creveti
-Salata cu creveti
-Salata de creveti si pepene
-Salata de creveti cu sos Heinz
-Salata de creveti su susan
-Salata de creveţi şi sparanghel cu noodle(taitei)
-Salata de creveti
-Salata de creveti caraibiana
-Salata de orez cu pui si creveti
-Salata cu creveti si tarhon
-Salata din grau si creveti
-Salata cu varza de Bruxelles, creveti si bacon
-Salata aisberg cu creveti si topping de iaurt
-Salata de creveti cu carnati
-Sandwich cu creveti
-Risotto cu creveti
-Avocado umpluti cu salata de creveti
-Pizza cu creveti, sparanghel si sos alb
-Spaghete cu sos de rosii, creveti si capere
-Spaghetti cu creveti, coriandru si limeta
-Chiftele de creveti
-Gratin de peste si creveti
-Sote de creveti cu orez auriu
-Cuscus cu creveti si ierburi aromatice
-Curry de creveti cu sos de alune si usturoi
-Omleta cu creveti si cartofi
-Tartine cu creveti
-Tacos cu creveti si salata Caesar
-Tacos cu creveti prajiti si ananas
-Paste cu creveti, feta si lamaie
-Paste fainoase cu creveti si ardei iute
-Paste cu creveti si sos de avocado
-Paella cu creveti si mazare
-Tocanita picanta de creveti
-Tocanita cu peste, scoici si creveti
-Cosulete de foietaj cu creveti in sos de smantana
-Saganaki de creveti cu ouzo si branza feta
-Cartofi copti cu avocado si creveti
-Legume orintale cu creveti
-Ravioli cu ciuperci si creveti in cuib de cartofi
-Curry rosu de creveti cu ananas
-Pad Thai
-Tapas - creveti cu usturoi
-Farfalle cu creveti in sos rose
-Flori de dovleac umplute cu creveti
-Frigarui cu creveti si rosii chery
-Noodles cu creveti imperiali si muguri de soia
-Minicocteiluri cu creveţi
-Omleta cu creveti si cartofi
-Canapé cu creveti, avocado si wasabi
-----------------------------------------
-Risotto de mere cu shrimps
-Surprise shrimps

You are here

Acasa » Retete exotice

Retete Creveti


Creveti cu scoici si orez
Se pune la calit ceapa taiata marunt.Dupa ce a devenit sticloasa adaugam crevetii si scoicile (in prealabil spalate si surse de apa) si lasam la prajit 3-5 min. Daca lasam mai mult la prajit devin gumate si nu sunt bune.Dupa cele 5 min. adaugam rosiile taiate cubulete (rosiile au fost oparite si curatite de coaja).


Creveti si midii gratinate
Decongeleaza prin soc termic fructele de mare. Lasa la scurs dupa care marineaza cu lamaie, sare si piper.Intre timp trage in unt , ceapa si usturoiul taiate marunt, rosia cubulete pana sa inmoaie putin.Intr-un vas termorezistent pune fructele de mare,apoi amestecul de legume cu unt si la final pune cascavalul ras.


Creveti prajiti cu sos de portocala
Creveti se condimenteazã cu piper alb si sare finã, se prãjesc in unt. Adaugã ceapa si usturoiul, lasã la prãjit.Toarnã sucul de portocalã, apoi rosia.La urmã, boabele de piper rosa si o parte din cepsoarã.Se lsã mai cãteva min. se ia de pe foc si se pune in farfuri, se decoreazã cu restul de cepsoarã fire intregi.


Creveti prajiti in wok cu ghimbir, lemongrass si praz
Amestecati bine, intr-un castron, lemongrass-ul, ghimbirul, un pic de sare si de piper. Puneti crevetii si lasati-i la marinat, macar 20 de minute. Intr-un wok, puneti uleiul la incalzit si adaugati usturoiul pisat.Amestecati de cateva ori.


Creveti cu pepene galben
Decongleaza crevetii prin soc termic dupa care ii marinezi cu zeama de lamaie, sare si piper.Taie pepenele in jumatate scobesti cu grija si taie cubulete miezul.Castravetele si rosiile decojite, miezul de portocala, le tai de asemenea cubulete.Amesteca intr-un bol pepenele galben, legumele, portocala,menta taiata fin si smantana.


Creveti cu legume asiatice si turtite din orez
Intr-un vas se pun la fiert 180 grame orez cu 450 ml apa, 150 ml vin de orez (daca nu aveti merge doar vinul alb sec). Dupa ce ati fiert orezul adaugati peste 100 grame susan, 1 ou, o lingurita cu sare si un praf piper.


Creveti cu 3 sosuri
Pentru sosul de mango cu lamaie, puneti intr-un castron pulpa de la jumatate de mango, o jumatate de lingurita de coaja rasa de lamaie, o lingurita de suc de lamaie, o lingurita de otet de orez, un praf de sare si de piper alb. Transformati intr-un piure cu ajutorul blenderului.


Creveti cu crema de conopida
Crevetii se cojesc si se curätä de vena. Eu le-am läsat capul si coada pentru ca asa se pot präji un pic mai mult si se rumenesc mai delicat. Se incinge in tigaie ulei si unt, se adauga usturoiul zdrobit si necojit si se präjesc crevetii iar spre final se adaugä rozmarinul, indepartat de pe crenguta. Conopida si cartofii cuburi se dau in apä clocotitä cu sare.


Creveti gratinati
Se opăresc roşiile, se decojesc şi se taie cuburi. Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se călesc într-o tigaie. Peste ceapă, se adaugă şi creveţii decorticaţi. Se ondimentează cu sare şi piper şi se stropesc cu zeama de lămâie.Se pun apoi roşiile tăiate cubuleţe şi vinul alb.

> >> 2 3 4 5 6

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter