Cine este nou !?

  • bucatarul
  • adi
  • Balcescu
  • lauciobi
  • buburuza vesela

Cine este online !?

There is currently 1 user online.

  • admin

You are here

Acasa

Retete marine

Din punct de vedere nutritional, carnea de peste are cateva avantaje exceptionale. Are proteine cu valoare biologica ridicata, are vitamine din grupa B, iar in cazul pestilor “grasi” avem vitamine si din grupele A si D. Pestii “grasi” (scrumbia, sardina, somonul, heringul, tonul) nu sunt nici pe departe pesti ce ar trebuie exclusi din alimentatia noastra – ei contin acizi Omega-3, esentiali in buna functionare a organismului. In plus, fie slab fie gras, pestele contine atat minerale cat si fier care sunt foarte usor asimilabile. In plus, carnea de peste are un nivel foarte scazut de sare. Practic, nu exista diferente intre pestii de apa dulce sau cei de apa sarata, in ciuda perceptiei generale. Sunt si destule minerale prezente in carnea de peste: iodul, fosforul, cuprul, potasiul si calciul (in cantitati mici).

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter