You are here

Acasa

Rulouri cu somon afumat

Rulouri cu somon afumat

Pentru omletă
6 ouă
2 linguri făină
3-4 linguri lapte
sare
1 legatura mărar
50 g caşcaval ras
30 g unt

Pentru crema de brânză
200 g brânză mascarpone
1 legatura mărar
200 g somon file afumat

1. Se alege mărarul, se spală şi se toacă mărunt, apoi se amestecă într-un bol împreună cu brânza mascarpone şi cu un praf de sare.
2. Între timp, se sparg ouăle, se bat bine cu telul şi se presară un praf de sare. Făina se cerne şi se omogenizează cu laptele călduţ, se adaugă caşcavalul ras, mărarul tocat mărunt şi ouăle bătute.
3. Compoziţia obţinută se toarnă în tigaia în care s-a topit un cubuleţ de unt şi se prăjeşte la foc mic, ca o clătită, cu foarte mare atenţie ca să nu se rupă. Se răsuceşte uşor, apoi se aşază pe o bucată de folie pentru a se putea rula.
4. După ce s-a răcit omleta, se întinde crema de brânză, se aşază feliile de somon şi se rulează astfel încât să nu se rupă. Se lasă la rece aproximativ o oră.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter