You are here

Acasa

Rulouri de somon cu mere și ridichi

Rulouri de somon cu mere și ridichi

Rulouri de peste !? Asta este "prajitura" pe care ne-o dorit tot timpul, adica peste fara oase si gust deosebit.
costachel.ro ne ajuta si de data asta !!!
Sfat: daca faceti reteta asta toamna si folositi ridichi negre, taiati-le felii si presarati putina sare pe ele sa se inmoaie(personal prefer ridichile negre, au mai multa consistenta si gust decat cele de primavara, care sunt pline de apa)

6 felii (măricele) de somon afumat,
150 g brânză de vaci ,
1 măr,
12 ridichi,
zeamă de lămâie,
verdețuri după gust,
sare,
piper

Mai întâi brânza: varianta sănătoasă zice că trebuie să dați prin sită cea mai proaspătă brânză de vaci pe care o puteți găsi, iar mai apoi să o frecați cu sare, piper și verdețuri după gust (mărar, arpagic verde, cam pe-aici). Ei, și v-ați dat, cred, seama, că varianta leneșă spune să luați din comerț un pahar/cutie de brânză gata aromatizată.

În fine, indiferent de varianta aleasă, întindeți fiecare felie de somon pe o bucată de film alimentar, tartinați-o cu brânză, puneți deasupra, longitudinal, ridichile și merele curățate și tăiate julienne (merele stropite cu zeamă de lămâie, să nu se înnegrească) și rulați strâns, cu multă grijă și cu ajutorul menționatului film.

Mod de servire: 
Puneți rulourile astfel obținute la frigider, unde trebuie să stea măcar o jumătate de oră, să se întărească puțin, mai ales că, probabil, o să vreți să le porționați înainte de servire.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter