You are here

Acasa

Salata Caesar cu ansoa

Salata Caesar cu ansoa

40 - 50 g fileuri ansoa
1 salata mare
180 ml ulei de masline
1 ou
30 g parmezan
200 g crutoane cu usturoi
5 - 20 ml otet de vin rosu
1 lingurita sos Worcestershire
1 catel de usturoi
sare, 1/2 lingurita mustar, piper

Pentru salata Cesar se curata salata, se spala şi se scurge bine. Se da salata la frigider pana cand pregatim sosul.
Se combina intr-un castron uleiul, otetul, sosul Worcestershire, sarea, mustarul, usturoiul pisat sau tocat marunt, sucul de lamaie.
Se fierbe oul timp de 1 minut, apoi se curata de coaja şi se inglobeaza in sosul salatei Cesar, impreuna cu fileurile de ansoa. Este mai usor sa realizam aceasta operatiune sfaramand oul şi fileurile de ansoa cu o furculita, pe o farfurie de portelan, şi omogenizand amestecul. Se adauga apoi acest amestec in sosul salatei Cesar.
Se taie sau se rup frunzele de salata. Se pune deasupra sosul, crutoanele cu aroma de usturoi şi se amesteca. Deasupra salatei Cesar se presara parmezanul ras şi piper proaspat macinat.

Mod de servire: 
Se serveste rece.
Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter