You are here

Acasa

Salata de ansoa cu telina si fenicul

Salata de ansoa cu telina si fenicul

pentru 4 persoane:
8 fileuri de ansoa;
6 buc. telina;
2 buc. fenicul;
60 g unt;
4 catei de usturoi;
2 lingurite ulei de masline;
1 leg. patrunjel verde.

Se curata telina si feniculul, apoi se pun la fiert impreuna intr-o oala cu apa si sare pana cand se inmoaie putin (15 minute).
Se inlatura apa, se scoate telina care se taie in bucati de 2-3 cm iar feniculul in bucatele mici.
Se ia o tava in care se pun bucatelele de telina si fenicul.
Se taie cateii de usturoi.
Se toaca patrunjelul.
Se ia o tigaie in care se incinge untul impreuna cu uleiul de masline (5-10 minute), se adauga cateii de usturoi taiati si fileurile de ansoa, apoi se amesteca totul timp de inca 5 minute.
Sosul astfel rezultat se toarna in tava peste telina si fenicul. Deasupra se presara patrunjelul tocat, apoi se pune tava in cuptor la grill timp de 5 minute.

Mod de servire: 
Se lasa sa se raceasca si se serveste simplu sau cu friptura.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter