You are here

Acasa

Salata de gogosari copti cu peste

6-8 gogosari frumosi
500 gr file peste4/o conserva mare de sardele/ton in ulei
100 gr migdale/alune prajite

Pt sos:

Fierbi: 50 ml otet aromat cu 50 ml apa,1 lingurita rasa sare,2-3 inele ardei iute,1 frunza dafin,3 linguri ulei

Gogosarii ii coci,ii presari cu sare,ii pui in cratita cu capac,ii decojesti,scoti semintele,ii rupi in suvite late.Pestele il prajest/fierbi cu mirodenii.Asezi pe platou suvite de gogosari,bucatele mici de peste,iar gogosari copti.Torni deasupra sosul racit,lasi sa se macereze la rece.Cand servesti presari pe platou migdale maruntite si putin patrunjel tocat fin.Poti face rulouri din bucatile de peste infasurate in suvitele de gogosari copti,le prinzi cu scobitori.

Mod de servire: 
Presari peste ele alune,patrunjel si decorezi cu felii lamaie.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter