You are here

Acasa

Salata de heringi sarati

Salata de heringi sarati

Heringi,
ceapa,
castraveciori acri,
cartofi fierti,
ulei,
otet,
piper,
sare,
oua,
masline
verdeata

3 metode de preparare a salatei de heringi

Mod de preparare I:
Heringii curatati si desarati se taie în felii. Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, castraveciori acri si cartofi fierti, taiati în sferturi, ulei, otet, piper si sare. Se decoreaza cu felii de ou rascopt si cu masline.

Mod de preparare II:
Se prepara la fel ca în reteta de mai sus, înlocuind uleiul si otetul cu maioneza. Cine doreste poate adauga 1-2 mere crude, curatate de coaja si rase.

Mod de preparare III:
500 grame de heringi , 300 grame de ceapa, 1 lingura de morcov ras, 50 ml ulei, 1 legatura de patrunjel, 50 ml otet, câteva boabe de piper, o foaie de dafin, lamâie, masline. Se desareaza si se curata heringii si se taie apoi în bucatele. Se taie ceapa în felii subtiri, se amesteca cu patrunjei tocat marunt, o foaie de dafin sfarâmata, morcovul ras pe o râzatoare cu gauri mari si piperul boabe (e preferabil ca ceapa sa fie oparita cu apa clocotita, apoi trecuta imediat în apa rece). Se aranjeaza zarzavatul în mijlocul unui platou, iar de jur împrejur bucatelele de heringi. Se toarna deasupra un sos preparat din ulei si otet. Se decoreaza cu felii de lamâie si masline.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter