You are here

Acasa

Salata de naut cu ton si fasole verde

Salata de naut cu ton si fasole verde

o cutie de conservă de năut (de 420 grame)
o cutie de conservă de ton în suc propriu
250 grame de fasole verde congelată
o roșie medie
un castravete verde mic
o ceapă medie
2 linguri de ulei de măsline
2 linguri de zeamă de lămâie
sare după gust

Scurgem năutul și tonul din conservă.
Spălăm, curățăm și tăiem mărunt roșia, castravetele, ceapa.
Punem fasolea verde așa congelată în apă cu sare care clocotește și o fierbem 10 minute. Se poate folosi și fasole verde din conservă, caz în care nu se mai fierbe.
După ce s-a fiert o scoatem din apă și o lăsăm la răcit. Dacă este în bucăți prea mari o tăiem mai mic.
Punem într-un castron tonul, năutul și legumele, adăugăm ulei, zeamă de lămâie și sare după gust.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter