You are here

Acasa

Salau cu legume in sos de rosii

4 bucăţi file de şalău (cu sau fără piele)
1 lingură făină
1 lingură pesmet
Legume (mazăre, fasole verde fideluţă, morcov, ardei – ce aveţi)
1 căţel de usturoi
1 pahar suc de roşii gros, passata
1 foaie dafin
Ulei de măsline
Sare, piper

Peştele se spală rapid în apă rece, se şterge cu un prosop , se săreaza şi se piperează.
Legumele se decongelează, dacă e cazul, se sotează într-o tigaie cu ulei de măsline, împreună cu căţelul de usturoi şi dafinul, se înăbuşă câteva minute şi se stinge totul cu sucul de roşii.
Încingeţi un strat subţire de ulei de măsline într-o tigaie. Amestecaţi făina cu pesmetul, condimentati din nou cu sare şi piper, treceti peştele prin acest amestec şi rumeniti-l pe fiecare parte, maxim 2-3 minute.
Transferaţi peştele într-o tigaie impreună cu legumele, mai adăugati sos şi putină apă dacă e nevoie, apoi stropiţi cu ulei de măsline şi lăsaţi totul pe foc mic cca 10 minute, acoperind tigaia cu un capac.
Presăraţi pătrunjel proaspăt la final şi serviţi.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter