You are here

Acasa

Salau la cuptor cu morcovi

Salau la cuptor cu morcovi

4-6 bucati de salau proaspat,
2 morcovi,
2 radacini de patrunjel,
3 cartofi,
o vanata mica,
2 cepe,
sare,
piper,
ulei,
verdeata,
o lingura rasa de bulion

Salaul se curata si se spala. Daca este marisor, se poate portiona in bucati mai mici, daca nu, se lasa pestele intreg. Se da sare.
Legumele se spala sub jet de apa, se curata si se taie astfel: ceapa - pestisori, morcovul si patrunjelul - rondele, cartofii - sferturi sau cubulete mai mari, vanata - cubulete mari. Mai intai se pune ulei in tava, apoi se aseaza legumele ca un strat uniform, iar deasupra pestele.
Se da piper, se amesteca lingura de bulion cu un pahar mic (100 - 150 ml) de apa, se toarna peste mancare, apoi se inveleste tava in folie si se da la cuptor la foc mediu cca 45 de minute sau o ora. Daca vreti mancarea mai scazuta, luati folia de pe tava inainte cu 15-20 de minute de a fi gata.

Mod de servire: 
Cand scoateti tava din cuptor, presarati verdeata tocata pe deasupra si serviti
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter