You are here

Acasa

Salau pe pat de legume

Salau pe pat de legume

4 fileuri de şalău
sare
piper
2 lămâi
1 ceapă
1 legatura usturoi verde
2-3 ardei iuţi
1 dovlecel
2 porumbi
500 g morcovi
1/2 legatura pătrunjel
3 linguri ulei de măsline
4 fire de sparanghel
1 rădăcină de pătrunjel
folie de aluminiu

Se spală fileurile de peşte şi se zvântă pe un prosop absorbant de bucătărie. Se presară sare şi piper şi se stropesc cu zeama de la o lămâie şi puţin ulei de măsline.

Legumele se spală şi se curăţă. Dovlecelul, rădăcina de pătrunjel, lămâia şi morcovii se taie rondele. Ceapa, ardeiul iute şi usturoiul se curăţă, se spală şi se taie inele. Sparanghelul se taie fâşii pe lung, iar cocenii de porumb se fierb în prealabil 20 de minute. Se poate folosi şi porumb din conservă.

Amestecul de legume se împarte în patru părţi egale, care se pun în folie de aluminiu, peste care se aşază cele 4 fileuri de peşte şi se decorează cu pătrunjel şi sparanghel. Se rulează totul în folie de aluminiu şi se lasă pe grătar câte 5 minute pe fiecare parte.

Mod de servire: 
După ce se ia de pe grătar, se desface folia de aluminiu şi se serveşte cald, alături de garnitura de legume.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter