You are here

Acasa

Sardine sarate

Sardine sarate

sardine
sare bruta
sare fina
otet
ulei de masline

Se curata sardinele, se taie capul si se pun intr-un vas cu apa rece pentru o jumatate de ora.Se scot din apa se clatesc bine si se pun intr-un vas.
Deasupra lor dam un strat generos de sare fina dupa care un strat la fel de generos de sare bruta(mare).
Se lasă să stea timp de 2-3 zile pentru a se scurge de fluide. Dupa cele 2-3 zile de stat in sare(la frigider, acoperite cu o folie) , se scot se spala bine de sare si se pun intr-un bol cu otet.Se lasa asa cca. o jumatate de ora dupa care scoatem si le punem pe un platou sau farfurie.

Mod de servire: 
Se pune ulei de masline din belsug si se servesc. Acesta reteta este greceasca asa ca merge foarte bine cu un pahar de uzo.
Voteaza reteta: 
Average: 2 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter