You are here

Acasa

Scoici scallop cu sos de unt pe pat de spanac

Scoici scallop cu sos de unt pe pat de spanac

250g scallops
2 catei de usturoi
spanac - frunze
80g unt sarat
1 legatura patrunjel
sucul de la jumatate de lamaie

Scoicile le-am decongelat si le-am uscat cu un servetel, pentru a absorbi apa in exces.Se topeste untul intr-o tigaie cu fooooarte putin ulei. Se pun scoicile la prajit in tigaie, 2-3 minute pe fiecare parte la foc mediu, pana se rumenesc putin.
Se adauga usturoiul taiat, patrunjelul tocat si sucul de lamaie. Se sareaza daca este nevoie. Se mai tin pe foc, 1-2 minute, nu mai mult.
Se scot scoicile si, in aceeasi tigaie, se pun frunzele de spanac. Se tin 1-2 minute si ele, pana se inmoaie.
Pe farfurie se pune spanacul, iar peste se aseaza scoicile si se toarna sosul din tigaie.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter