You are here

Acasa

Scrumbie cu lamaie, la cuptor

Scrumbie cu lamaie, la cuptor

scrumbie
sare
piper macinat
lamaie
ulei
hatie de ziar, hartie de copt sau folie de aluminiu

Pestele, dupa ce a fost curatat bine, il speli si il lasi la scurs.
Pe o bucata de ziar (nu revista!), hartie de copt sau folie de aluminiu, unsa bine cu ulei, pui o scrumbie, o presari cu sare si piper macinat si ii adaugi cateva feliute de lamaie. Infasori scrumbia in bucata de ziar, hartie de copt sau folie de aluminiu si o asezi intr-o tava.
Tava o bagi la cuptor la foc moderat, pe raftul cel mai de sus al cuptorului, unde o lasi aproximativ 40-50 minute. Nu te speria daca hartia de ziar se arde (daca faci cu ziar), pestele nu pateste nimic.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter