You are here

Acasa » Blogs » Angela's blog

Scrumbii cu sos englezesc

4 scrumbii mijlocii,
2 pahare supa de zarzavat,
1 lamaie,
1 lingurita de amidon,
piper boabe,
sare,
1 foaie de dafin

Se curata scrumbiile, se inlatura capul, se golesc de intestine si se spala cu apa rece. Se asaza intr-o cratita cu o cana de supa de zarzavat, sare si boabe de piper, si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa 20 min. se scot pe un platou si se acopera cu sosul obtinut astfel: se desface amidonul cu o cana de supa de zarzavat, se clocoteste 5 min. pe foc mic cu sare, o foaie de dafin si putina coaja de lamaie. In sosul obtinut se stoarce o lamaie si se serveste imediat, turnat deasupra scrumbiilor.

Voteaza reteta: 
No votes yet
Anunturi: 

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter