You are here

Acasa

Somn rasol cu unt si cartofi

1 kg somn fara cap
0,7 kg cartofi
100g morcovi
100g telina
100g ceapa
20g unt
patrunjel
dafin
sare si piper dupa gust

Somnul se curata de solzi, i se inlatura capul, se taie in portii si se pune la fiert intr-o cratita cu apa si se lasa sa fiarba circa 10-15 minute. Pestele se introduce in cratita cand apa a dat in fiert. In timpul fiertului se introduc si foile de dafin. Se serveste cu cartofi natur si cu unt topit si verdeata tocata pe deasupra. Somnul se poate fierbe si intreg, in functie de marime.

Mod de servire: 
Rasolul este de preferat a se servi cu lamaie.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter