You are here

Acasa

Somon crud cu vodka, portocale si hrean

Somon crud cu vodka, portocale si hrean

400g file de somon proaspat
1 portocala
1 legătură de ceapă verde, tăiată fin pe diagonală
2 linguri de hrean ras proaspăt
6-8 linguri de vodca cu lamaie
8 linguri de ulei de măsline
sare de mare
tarhon frunze

Se taie coaja de portocala, apoi se taie segmentele între membrane. Se taie feliile de portocale în bucăți mici.

Cu ajutorul unui cuțit foarte ascuțit, feliem de somonul foarte subțire (sau cubulete mici, dacă va este mai ușor).

Așezați feliile de somon pe un fund de lemn. Se presara cu putina sare, apoi se împrăștie peste ceapa verde, portocala și hreanul ras.

Se amestecă vodca și uleiul de măsline și cu o lingura punem compozitia peste somon în mod egal. Se decoreaza cu frunze de tarhon și se serveste imediat.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter