You are here

Acasa

Somon cu fasole verde

Somon cu fasole verde

4 porţii

2 fileuri de somon (de preferinţă
fără pieliţă sau oase)
500 g fasole verde
sare
sos:
400 g castraveţi
4 linguri de iaurt cremos, cu
consistenţă mai densă
2 linguri de muştar de Dijon
sare

Adăugaţi sare fi leurilor de somon şi introduceţi-le într-o tavă de copt, acoperită cu
folie de aluminiu. Coaceţi-le în cuptor timp de 15 minute la 200°C (220°C în cuptoare
cu curent de aer cald).
Fierbeţi la abur fasolea verde, timp de 3-5 minute.
Introduceţi castraveţii tăiaţi cubuleţe în vasul pentru tocat al blenderului şi tocaţi-i.
Scurgeţi o parte din zeamă. Adăugaţi muştar, o lingură de sare, iaurt şi amestecaţi
totul din nou pentru omogenizare.

Mod de servire: 
Turnaţi acest sos pe farfurii, aşezaţi fi leurile peste sos şi serviţi cu fasole verde
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter