You are here

Acasa

Somon cu iaurt si rodie

2 rondele somon (aproximativ 400 de grame),
o jumatate de lime,
samburi si suc de la o rodie,
trei-patru linguri de iaurt degresat,
o lingurita de seminte de susuan,
o crenguta de cimbrisor,
putin ardei iute,
cateva boabe de piper,
cateva boabe de mustar,
sare dupa gust
2 linguri de ulei de masline.

Intr-o tigaie antiaderenta am incins uleiul. Am pus susanul in ulei, iar cand a inceput sa sfaraie am adaugat pestele. Deasupra am presarat condimentele pisate in mojar si peste toate astea am stors jumatate de lime. L-am lasat maxim doua minute pe o parte si un minut pe cealalta, ca sa ramana suculent in interior. Pestele se gateste foarte repede, iar daca il lasati mai mult va deveni tern si uscat.

Cat timp s-a facut pestele am preparat un sos foarte rapid. Adica am amestecat iaurt cu samburi de rodie si gata. Sucul de rodie l-am turnat in ultimul moment in tigaie, peste peste.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter