You are here

Acasa

Somon cu maioneza si tarhon

Somon cu maioneza si tarhon

somon
1 galbenus
ulei de floarea soarelui
tarhon in otet
lamaie
sare,piper
fenicul
frunze de telina
ceapa
patrunjel verde
vin alb
salata verde
o lingurita de mustar

Intr-o cratita punem fenicului taiat,vinul,sare si piper,ceapa taiata felii,telinana feliata, frunzele de patrunjel si cateva felii de lamaie.adaugam apa si punem pe foc.
Cand fierbe asezam filetul de somon cu pielea in jos si lasam sa fiarba 7-8 minute.
Lasam la racit in supa dupa care il scoatem, luam pielea de pe el si il asezam pe o farfurie cu salata.
Pregatim maioneza folosind galbenusul ,mustarul si ulei de floarea soarelui.
Cand e gata maioneza adaugam putina apa (circa 50 ml ) si amestecam punem otetu de pe tarhon si cateva frunze taiate marunt,adaugam suc de lamaie si un strop de sare
stropim somonul cu sosul de maioneza si servim.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter