You are here

Acasa

Somon cu mazare, fasole si smantana

Somon cu mazare, fasole si smantana

-4 fileuri de somon, decorticate
-1 lingura ulei de măsline
-1 praz, feliat
-250 ml supa de pui sau bulion
-100 g smântână
-140 g mazăre congelată
-140g fasole congelata generale
-ceapa mica, tocata
-piure de cartofi, pentru servire

1.Se incinge uleiul într-o tigaie adâncă cu capac. Gatiti prazul pentru 5-10 minute pana se inmoaie si se adauga bulionul. Fierbeti la foc mic cateva minute pana cand scade uşor, apoi se adauga smantana si arome. Se lasă să fiarbă timp de 1 minut.

2.Adăugaţi mazăre şi fasole apoi aşezaţi cu grijă fileurile de somon in tava. Reduceti focul, se acoperă şi se fierbe în sos timp de 12-15 minute, în funcţie de grosime, până când sunt gata.

Mod de servire: 
Se presara vasul cu arpagic şi, opţional, serviti cu piure de cartofi.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter