You are here

Acasa

Somon cu pasta de masline

Somon cu pasta de masline

4 fileuri somon de 110 gr
60 ml zeama de lamaie
1 lingura ansoa sarate, tocate
1 lingura rozmarin, tocat
150 gr masline negre Kalamata, fara samburi
2 catei de usturoi, zdrobiti
30 ml ulei de masline

Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.Puneti fileurile de somon intr-o tava de copt de aprox. 20 x 30 cm si stropiti-le cu zeama de lamaie.Puneti intr-un robot de bucatarie ansoa, rozmarin, masline, usturoi si ulei de masline.
Pulsati pana ce compozitia devine o pasta grunjoasa.Ungeti fileurile de somon cu aceasta pasta si lasati la "marinat" 2-6 ore.
Puteti sari peste aceasta parte, daca nu aveti timp la dispozitie.
Coaceti 15-20 de minute.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter