You are here

Acasa

Somon cu sos blue cheese

Somon cu sos blue cheese

2 fileuri de somon
condimente pentru peşte
150 ml smântână de gătit
50 g brânză cu mucegai albastru
1 lingură plină cu maioneză cu usturoi
1 crenguţă de rozmarin
sare
piper

În tigaia grill unsă uşor cu ulei şi bine încinsă, se pun fileurile de somon să se frigă. Se întorc o dată ca să se rumenească frumos pe ambele părţi.

Într timp se prepară sosul : se pun la foc mic smântâna de gătit şi brânza albastră şi se amestecă bine. Ca să obţinem un sos cremos şi fin, se pune compoziţia în blender şi se mixează puţin. Sosul obţinut îl amestecăm puţin câte puţin cu maioneza.

Se poate servi cu o garnitura de cartofi.
Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la fiert în apă cu sare şi câteva ace de rozmarin. Când sunt gata se scurg de apa în care au fiet şi se amestecă cu puţin ulei, piper, sare dacă mai este nevoie şi rozmarin.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter