You are here

Acasa

Somon cu sparanghel

Somon cu sparanghel

1 file de somon de 800 gr
300 gr sparanghel
1 lingurita de ceapa taiata cubulete
200 ml smantana
100 ml iaurt
1 lingurita de amidon de porumb
1 lingurita de suc de lamaie
30 gr unt
sare, piper

Am curatat cu ustensila de curatat cartofii tulpinile de sparanghel. Am pus la fiert apa cu sare si am pus sparanghelul la fiert 4 minute de cand a reinceput sa fiarba apa. Am scurs de apa, am taiat varfurile sparanghelului si le-am pus deoparte.
Se amesteca amidonul, smantana si iaurtul si se pun la foc mic intr-o cratita, unde se adauga cepa si sucul de lamaie. se lasa la fiert 10 minute, apoi se face crema cu blenderul.
Se pune somonul intr-o tigaie si se prajeste pe ambele parti, apoi se portioneaza. se aseaza crema de sparanghel pe un platou, apoi somonul, se decoreaza cu varfurile tinute deoparte.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter