You are here

Acasa

Somon cu zahar brun si glazura bourbon

Somon cu zahar brun si glazura bourbon

4 fileuri de somon
4 linguri de unt
1/2 cană de zahăr brun
1/3 cană whisky bourbon

Se topeşte untul într-o tigaie mare la foc mediu, iar apoi se adaugă zahărul brun.

Se pun fileurile de somon peste amestecul de zahăr şi se lasă pe foc mediu aproximativ 5 minute. După aceea, se toarnă bourbonul în jurul peştelui şi se lasă pe foc alte 5 minute sau până când peştele de desprinde uşor cu furculiţa.

Se pune somonul în farfurie şi se adaugă peste el glazura rămasă în tigaie.

Mod de servire: 
Se poate servi cu orez brun şi sparanghel!
Voteaza reteta: 
Average: 4 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter