You are here

Acasa

Somon la cuptor cu marar si rosie

Somon la cuptor cu marar si rosie

- 500 gr somon
- 1/2 lămâie
- 1 roşie
- 1 lămâie
- 2-3 fire mărar proaspăt
- 2 linguri ulei
- 40 gr unt sărat
- 1/2 linguriţă granule usturoi
- sare

Somonul se aşează într-un vas de rezistent la căldură (vas yena), uns cu ulei.
Se condimentează cu sare şi granule de usturoi.
Se stropeşte din belsug cu suc de lămâie.
Se adaugă mărar tocat mărunt, pe fiecare bucată de somon.
Se adaugă apoi, pe fiecare medalion, câte o bucăţică de unt sărat şi câte o felie de roşie. Se dă la cuptor pentru 35 de minute la 200 grade Celsius.

Mod de servire: 
Se serveşte cald. Recomand o salată cu mozzarela, roşii şi rucola, alături.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter