You are here

Acasa

Somon la gratar cu sos Wasaby

Somon la gratar cu sos Wasaby

ulei masline
300 g sparanghel
4*150 g felii somon
sare si piper proaspat macinat dupa gust
zeama de la o lamaie

Pt. sosul Wasaby:

1/2 lingurita usturoi ras
sare
1 galbenus
1 Lingura apa
150 ml ulei masline extravergin
pasta wasaby
1 Lingura suc lamaie

Pt. servit:
2 Linguri otet balsamic

Pregatire:

1.Pregatesti sosul wasaby,pui in blender usturoiul,sarea,oul si apa.Mixezi,pui uleiul cate putin,bati,pana se ingroase.Pui sucul de lamaiesi asezonezi,daca e nevoie.
2.Pui pe gratar-cu carbuni- sparanghelul,cand e facut il tii la loc cald.
3.Asezonezi somonul cu sare,piper,suc lamaie.Pui somonul pe gratarul fierbinte si-l lasi cateva min.pe fiecare parte.(Sa ramana crud in mijloc-cui ii place-spun eu.)
4.Transferi pestele si sparanghelul pe farfuria de servit si picuri otet balsamic.

Mod de servire: 
Servesti impreuna cu sosul wasaby.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter