You are here

Acasa

Somon pe pat de sare cu taitei de orez si legume

1 bucata de file de somon
un pachet de taitei de orez subtiri
un pachet de mix de legume congelate

Am presarat sare de mare grunjoasa intr-o tigaie si am pus somonul la prajit cate 5 minute pe fiecare parte. Va recomand ca prima oara sa puneti la prajit pe partea cu pielea pentru ca atunci cand intoarceti somonul sa se rupa. Daca e cazul mai presarati putina sare.
Taitetii de orez i-am spus intr-o oala cu apa calda la inmuiat 5 minute. Atentie... nu i-am pus la fiert, ci doar la inmuiat.
Intr-un vas wok, la foc mic, am pus 1/2 pahar cu apa, un varf de cutit de sare si legumele congelate. Am tinut wok-ul la foc aproximativ 15 minute, suficient cat se faca legumele. Nu uitati sa mai si amestecati din cand in cand in wok. Cand legumele erau gata am pus si taiteii de orez, scursi, am amestecat de doua trei pentru a nu se taia taiteii si am mai lasat la foc inca 1 minut.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter