You are here

Acasa

Somon picant cu rosii si orez

Somon picant cu rosii si orez

4 fileuri de somon
1-2 linguri ulei
2 linguriţe condiment garam maşala
200 g roşii cireaşă, tăiate felii
2 cepe mici, tăiate felii
2 căţei de usturoi, tăiat bucăţi
200 g orez pentru pilaf, fiert separat pentru servit
sferturi de lămâie pentru servit

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Unge peştele uniform cu 1 linguriţă ulei şi garam maşala. Amestecă uleiul rămas cu roşiile, ceapa şi usturoiul, aşază în tava de copt cu peştele, prasară sare şi piper şi dă la cuptor 12-15 min.

Fierbe orezul în concentrat de legume, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj.

Mod de servire: 
Serveşte cu peştele şi legumele şi cu sferturi de lămâie şi chifle proaspete.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter