You are here

Acasa

Somon prajit cu sos de menta si fistic

Somon prajit cu sos de menta si fistic

2 fileuri de somon
2 linguri. unt
1 lingură făină
1 cană smântână
2 lingurite (sau mai multe!) menta tocata
2 linguri suc ​​de lămâie
1/4 ceasca fistic tocat
sare grunjoasă și piper proaspăt macinat

Incalziti untul intr-o tigaie mare la foc mediu. Asezonati pe ambele părți somonul cu sare și piper și prajiti în tigaie timp de 3 minute pe fiecare parte. Scoateti din tigaie pe o farfurie, acoperiti pentru a se menține cald.

In tigaie, se adaugă făina peste untul topit și se amesteca pana se omogenizeaza, aproximativ un minut. Adauga smantana si sucul de lamaie, continuă să mesteci, pana se ingroasa, cam 3 minute. Adăugați menta tocata și un vârf de cuțit de sare si piper (gustati sosul).

Mod de servire: 
Serviti somonul cu o portie mare de sos de smântână. Se presara fistic tocat peste el si se serveste cu pastai verzi de fasole(gatite la abur).
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter