You are here

Acasa

Somon prajit pe scandura de cedru

Somon prajit pe scandura de cedru

file de somon
1 cană de zahăr brun, ambalat
Sare de mare si piper dupa gust
apă
1 cană de vin rosu sec (opțional)
scândură cedru

Se înmoaie scândura de cedru în apă și vin timp de 30 de minute.
Se spală și se condimentează cu sare și piper după gust.
Puneti fileul cu pielea in jos pe scândura umeda.
Acoperiti fileul cu zahăr brun.
Porniti gratarul, caldura nu trebuie sa vina direct pe peste....dati la o parte carbunii.
Acoperiti si gatiti timp de 12 minute.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter