You are here

Acasa

Sos Chaud-Froid

pt. 1 kg produs finit
— unt 0,080 gr
— faina 0,100 gr
— supa de pasare 0,850 ml
— frisca 0,100 ml
— gelatina 0,030 ml
— sare 0,015 gr

Faina se cerne. Gelatina se inmoaie în apa rece, se adauga. în 100 g supa de pasare, se topeste pe foc foarte mic.
Untul se topeste, se amesteca cu faina. di zolvata în 100 g supa de pasare, fara sa se formeze aglomerari. Se adauga supa de oase (650' g), frisca si sare si se fierb circa 20 mi n-ute la foc moderat. Se adauga gelatina si se amesteca pina la amogenizarea acesteia. Sosul se strecoara prin etamina.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter