You are here

Acasa

Sos de capere cu lamaie

Sos de capere cu lamaie

2 linguri unt nesărat
1-1 / 2 lingurita faina alba
1/2 cana supa de gaina
1/4 cana vin alb
2 linguri suc de lămâie
1 lingurita capere
1/4 lingurita piper alb

Se topește untul în tigaie la foc mic. Adăugați făina și amestecati.
Se toarnă supa în amestecul de făină și continuati sa amestecati timp de 1 minut.
Adauga vinul, sucul de lamaie, capere si piper. Continuati sa amestecati și fierbeti până când sosul se ingroasa, aproximativ 3 până la 5 minute.

Mod de servire: 
Serveste sosul de capere cald, peste preparatele din peste. Optional,poti adauga 2 lingurite de marar proaspat tocat in acest sos.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter