You are here

Acasa

Sos Olandez

-unt
-oua(3 galbenusuri)
-lamiie
-piper macinat
-sare

Ouale se spala, se trec prinjet de apa rece si se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile de ou impreuna cu sare se bat, Intr-un vas la bain-marie, la foc moderat pina se obtine o,compozitie omogena, lejera, avindu-se grija sa nu se coaguleze. Se adauga treptat untul topit. Se continua baterea. Cind sosul este gata. se adauga suc de lamiie si piper.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter