You are here

Acasa

Stavrid cu pilaf

Cantitate pentru 4 persoane
— stavrid 1kg
— orez 250gr
— ceapa 200gr
— morcovi 150gr
— unt 100gr
— ardei gras 100gr
— rosii proaspete sau conserva 250gr sau 100gr
— patrunjel verde
— vin alb
— piper macinat
— sare

-Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se portioneaza, se sareaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa, ardeii grasi si morcovii se curata, se spala si se taie in patrate mai mari. Rosiile proaspete se curata, se spala, se taie bucati. Patrunjelul verde se curata, se spala, se taie marunt.

-Ceapa, morcovii, ardeiul gras se fierb in 2 l apa rece cu sare. Cind legumele sint aproape fierte se introduc bucatile de peste si se fierb impreuna 10 minute.
Pestele fiert se asaza pe platou. Separat, orezul se inabusa in unt, se adauga supa cu zarzavatul in care a fiert pestele, rosii , piper, sare si se introduc la cuptor circa 15 minute. Cind orezul este fiert, se asaza deasupra bucatile de peste, se toarna vin si se presara patrunjel verde.
Se gratineaza la cuptor circa 5-10 minute.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter