You are here

Acasa

Stavrid rasol cu legume

Cant. pt. 4 pers.
— stavrid 1kg
— morcovi 250gr
— ceapa 150gr
— cartofi 75gr
— fasole verde(conserva) 150gr
— mazare(conserva) 150gr
— unt 100gr
— vin alb 50ml
— foi de dafin
— patrunjel verde
— piper boabe
— sare

-Pestele se decongeleaza, se curata, se decapiteaza, se eviscereaza, se spala, se portioneaza, si se sareaza. Morcovii si ceapa se curata, se spala, se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie rondele. Fasolea si mazarea conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

-Morcovii, ceapa si cartofii se fierb in apa rece cu sare. Cu circa 15 minute inainte de sfirsitul fierberii se introduc bucatile de peste, piper boabe, foi de dafin, sare si se continua fierberea. Spre sfirsitul fierberii se adauga vin. Pestele si legumele fierte se scurg si se asaza pe platou.

In supa de peste ramasa se adauga 100 g unt si se incalzesc conservele de mazare si fasole. Se scurg de lichid si se asaza pe acelasi platou cu pestele si restul de legume.Deasupra legumelor se asaza bucatile de unt si se presara patrunjel verde.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu un vizitator uman.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter