You are here

Acasa

Supă de peşte cu orez şi migdale tocate

Supă de peşte cu orez şi migdale tocate

2 bucata ceapă
4 linguri ulei de măsline
2 linguri migdale tocate
200 ml vin alb
2 crengute dafin
sare piper măcinat
600 g file de cod
1/2 legatura cimbru
2 bucati ţelină (frunze)
250 g orez

Ceapa se taie inele. Uleiul se încinge într-o cratiţă.Se căleşte ceapa, apoi se pun fulgii de migdale şi se mai lasă puţin pe foc. Se încorporează vinul, supa şi roşiile, apoi dafinul, se asezonează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă 20 de minute, la foc mic.
Se taie peştele în 8-12 bucăţi, se dau cu sare şi piper şi se pun, cu cimbrul, în supă şi se mai lasă 5 minute pe foc.
Ţelina se taie. Orezul se fierbe conform indicaţiilor de pe pachet. Ambele se pun în supă.

Mod de servire: 
Se scot foile de dafin şi se serveşte caldă.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter