You are here

Acasa

Supă pescărească

Supă pescărească

2 cepe
1 lingura ulei
350 g cartofi
250 g morcovi
2 cuburi supă de legume
șofran
piper măcinat
chimen
sare
400 g pește file (cod)
200 g iaurt
20 g susan

1. Se curăţă ceapa și se taie peștișori. Se curăţă cartofii și morcovii. Se taie cubuleţe.
2. Ceapa se călește în ulei încins. După ce s-a făcut aurie, se adaugă cartofii și morcovii. Se călesc puţin, apoi se toarnă un litru de apă. Se pun în apă cubuleţele de supă, șofranul, piperul și chimenul. Se lasă să clocotească, după care se lasă să fiarbă la foc mic timp de 15 minute.
3. Se spală peștele, se taie cubuleţe mari și se adaugă în supă. Se fierbe la foc mic, 5 minute.

Mod de servire: 
Se servește caldă, adăugând în farfurie iaurt, sare și seminţe de susan.
Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter