You are here

Acasa

Supa crema de arpagic cu somon

Supa crema de arpagic cu somon

180g-200g file de somon fara piele, tăiat în bucăți aproximativ 2cm
2 fire de praz
2 linguri ulei de masline extra virgin
1 fenicul tocat
1 cartof mic, curatat si tocat
3 cani de supa de pește sau de pui
o mana de arpagic verde
frișca
Sare și piper dupa gust

Unul din cele 2 fire de praz il puneti deoparte iar il măruntiți . Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță medie și adăugați prazul tocat, fenicul si cartofi și se fierbe la foc mic, amestecand ocazional pentru cinci-șase minute. Adauga supa de peste sau pui apoi se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute.

Între timp, se taie prazul care a ramas julienne si se prăjește în ulei într-o tigaie mica pana se sticleste si are culoare.Scoateti prazul prajit si scurgeti pe hartie de bucatarie. Puneti legumele intr-un blender si "blendariti" pana se omogenizeaza. In cratita, adăugați somonul si arpagicul și se fierbe timp de două-trei minute. Adauga apoi "crema" de legume, se amestecă, si mai dati un clocot.

Mod de servire: 
Deasupra puneti praz prajit si serviti.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter