You are here

Acasa

Supa crema de praz cu peste

2 bucati de peste bass
4 praz
4 cartofi
2 morcovi mari
3 linguri de ulei de masline
piper macinat si sare dupa gust

Intr-o oala cu apa punem bucatile de peste si cand incepe sa fiarba mai lasam 5 min. Scoatem pestele deoparte si lasam sa se raceasca putin iar apa se strecoara si se pune din nou in oala. Intre timp se curata cartofii si morcovi se taie in bucati potrivite, prazul se taie si se separa partea alba de verde.
Partea alba se taie in bucati potrivite si se adauga la oala impreuna cu cartofi si morcovi. Apa de la peste trebue sa fie cu 2 degete deasupra legumelor.
Fierbem cu capac pana legumele sunt fierte. Cu ajutorul unui blender facem crema. Cat timp legumele fierb scoatem pielita si oasele de la peste si se rupe carnea bucatele mici, se spala partea verde de la praz si sa taie juliana.
Dupa ce am facut crema punem pe foc oala, adaugam bucatelele de peste, prazul verde si apa fierbinte dupa cat de cremoasa vrem sa fie supa. Lasam sa fiarba cca. 10min. pana ce prazul e fiert. Cu 1-2min. inainte sa stingem focul punem uleiul de masline, piper si sare dupa gust.

Mod de servire: 
Se serveste fierbinte.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter