You are here

Acasa

Supa de peste cu rosii si nuca de cocos

Supa de peste cu rosii si nuca de cocos

2 fileuri peste oceanic
2 cepe albe
2-3 ardei iuti
3 linguri ulei de arahide(sau masline)
500ml conserva de roșii
1 cană supă de zarzavat
100ml uncii poate laptele de nucă de cocos
crengute de cimbru proaspat
sare si piper dupa gust

Intr-o tigaie prajiti ardeii pana se caramelizeaza dupa care amestecati cu 1/2 din conserva de rosii si dati un clocot. Scoateti din tigaie si puneti deoparte.
Puneti in tigaie putin ulei de arahide sau masline si caliti ceapa pana se inmoaie, dupa care adaugati supa de legume, cealalalta jumatate de conserva de rosii, laptele de cocos si crengute de cimbru. Dati focul la minim si adaugati ardeiul cu rosiile. Gustati de sare si piper, apoi lasati la fiert aprox 10 min.
Dupa cele 10 min. puneti si pestele si mai lasati sa fiarba 7-10 min (sau pana pestele este fiert)

Mod de servire: 
Serviti garnisit cu cimbru proaspat si un Pinot Blanc.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter