You are here

Acasa

Supa de peste cu sofran si busuioc

Supa de peste cu sofran si busuioc

200 g file de somon
200 g cod
4 cartofi medii
2 morcovi
praz
rosii
2 catei de usturoi
700 ml supa de peste
250 ml vin alb sec
cateva fire de sofran
2 linguri de marar proaspat
1 lingura de busuioc proaspat
piper Cayenne
sare

Fileurile de somon si codul se taie cubulete.
Cartofii se toaca cu cutitul.
Morcovii se toaca si acestia.
Prazul se taie in rondele subtiri.
Rosiile se taie marunt.
Usturoiul se curata si se taie solzisori.
Firele de sofran proaspat se zdrobesc.
Mararul si busuiocul se toaca marunt.
Supa de peste se amesteca impreuna cu vinul si sofranul.
Apoi se pun la fiert.
Se adauga apoi cartofii, morcovii si usturoiul.
Se lasa timp de 10 minute la foc mic.
Dupa aceea se condimenteaza cu sare, piper Cayenne si piper.
Se mai pune pestele.
Se adauga si rosiile impreuna cu prazul.
Se lasa la fiert timp de 5 minute la foc mic.
Dupa acest timp, se ia de pe foc.
Se adauga mirodeniile: sofranul, mararul si busuiocul.

Mod de servire: 
Apoi se serveste imediat.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter