You are here

Acasa

Supa de peste cu varza de bruxelles

Supa de peste cu varza de bruxelles

4 bucati morcovi
2 bucati cepe
2 bucati ardei capia
2 felie ceapă verde
5 bucata cartofi
sare
2 linguri ulei măsline
1 legatura pătrunjel verde
400 g varză de Bruxelles

Se curăţă şi se spală varza. Se fierbe în apă clocotită cu o linguriţă de sare. Se curăţă, se spală şi se taie bucăţi mici legumele. Se adaugă în oala cu varză, cu excepţia cartofilor, care se pun mai târziu, ca să nu se zdrobească.
Se adaugă piper, sare şi puţin ulei şi cartofii tăiaţi cubuleţe. Ceapa verde şi verdeaţa se spală şi se toacă mărunt.
După ce au fiert toate legumele, se ia supa de pe foc şi, la final, se adaugă ceapa verde tocată mărunt şi pătrunjelul.

Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter