You are here

Acasa

Supa de peste si midii

Supa de peste si midii

500g de midii şi se toarnă
1 litru supă de peşte
500g de cartofi albi
200g carne de peşte alb sau somon
1 legătură de pătrunjel

1. Se scurge într-o cratiţă mare sosul dintr-un pachet vidat de 500g de midii în sos de smântână şi se toarnă 1 litru supă de peşte fierbinte. Se adaugă 500g de cartofi albi, tăiaţi în cubuleţe, se acoperă şi se dă în clocot. Se ia capacul şi se fierbe la foc mic cam 12 minute sau până când cartofii sunt foarte moi.
2. Între timp, se taie 200g carne de peşte alb sau somon în bucăţi mari, apoi se toacă 1 legătură de pătrunjel. Se amestecă peştele şi midiile în supă, care apoi se fierbe la foc mic 3 minute, până când carnea de peşte este opacă şi se fărâmiţează uşor.

Mod de servire: 
Se adaugă cea mai mare parte a pătrunjelului, apoi se serveşte cu restul de pătrunjel presărat pe deasupra şi cu pâine crocantă.
Voteaza reteta: 
No votes yet

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter