You are here

Acasa

Supa Egusi cu peste

750 ml supa de peste (concentrata)
100 g seminte de dovleac macinate
1 lingura legume deshidratate
250 g spanac sau salata verde
1 ardei iute tocat
100 ml ulei de palmier
150-200 g peste afumat
150-200 g rosii
450 g carne tocata
1 ceapa
1 lingurita piper
sare

Se condimenteaza carnea si se fierbe în supa de peste. Dupa ce se înmoaie, se pune în ulei de palmier încins, cu tot cu zeama de peste.
Ardeiul iute se macina în robotul de bucatarie, împreuna cu ceapa si rosiile, se toarna în tigaie, peste carne si se lasa la foc mediu 25 de minute.
În fine, se incorporeaza semintele de dovleac tocate, legumele deshidratate si pestele. Dupa 10 minute, se adauga spanacul verde, iar dupa alte 10 sarea si piperul.

Voteaza reteta: 
Average: 5 (1 vote)

Comentariu

coment: 
am avut ocazia sa mananc egusi facuta de un nigerian,este cea mai buna mancare pe care am mancat-o,sper sa reusesc si eu sa o fac,dar sunt convinsa ca nu o sa fie la fel de delicioasa,as manca tota viata egusi

Comentariu nou

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

User login

Retete Video

Retete Pescaresti newsletter